Inzet en vakmanschap

Daar zijn wij mee ‘bewapend’.

Veerman Betonvlechtwerken pakt elke opdracht aan met gedrevenheid en enthousiasme. ‘Bewapend’ met inzet en vakmanschap zijn wij compact genoeg voor kleinere klussen, maar groot genoeg om meer omvangrijke opdrachten voortvarend op te pakken. Hoe groot of klein uw opdracht ook is, afspraak = afspraak. Dat is immers onze wapenspreuk. En tegelijk onze belofte aan u, die we altijd nakomen!

Specialismen
U kunt Veerman Betonvlechtwerken inzetten voor ieder bewapeningswerk. Onze expertise komt éxtra tot z’n recht in speciale gevallen: niet-standaard betonvlechtwerken. Werk dat behalve vakmanschap en inzet ook jarenlange expertise en know-how vereist. Inzicht en slimme oplossingen maken dan het verschil. Onze specialismen zijn funderingsherstel en het aanbrengen c.q. leveren van de wapening van breedplaatvloeren.

Funderingsherstel
Vanaf de constructietekening vervaardigt Veerman Betonvlechtwerken de wapening, maar dan aangepast aan de afmetingen van en eventuele onvoorziene omstandigheden in het betreffende pand. Puur maatwerk, dat gezien mag worden.